Badea a păstrat doar nouă jucători de la Pandurii

Pandurii au revenit aseară la antrenament în formula de Liga I, care include aproximativ toţi jucătorii de la Internaţional Curtea de Argeş care au fost preluaţi de echipa din Târgu Jiu precum şi o parte din jucătorii de la Pandurii care l-au impresionat la amicalul din acest week-end pe antrenorul Ionuţ Badea. La antrenament au fost prezenţi 30 de jucători, doar 10 dintre aceştia făcând parte din fostul lot al echipei Pandurii. Antrenamentul a fost susţinut pe terenul trei de antrenament şi a fost condus de Ionuţ Badea, ajutat de secunzii săi Dragoş Radu şi Vasile Stan, precum şi de preparatorul fizic italian, Luigi Maione.

Amicalul pe care Pandurii l-a susţinut în compania Internaţionalului în acest weekend a dus la definitivarea lotului, care numără acum 30 de jucători. Noul antrenor al echipei Pandurii Târgu Jiu, Ionuţ Badea, a declarat că urmează să definitiveze lotul pentru noul sezon în următoarele zile. „Urmează să definitivăm lotul cât mai repede. Din punctul meu de vedere nu există diferenţe mari de valoare între loturile celor două echipe, singura diferenţă fiind făcută de nivelul de pregătire la care suntem noi, cei de la Internaţional. Cunosc dinainte lotul echipei Pandurii şi ştiu că nu sunt diferenţe mari de valoare. Până luni voi avea o imagine mai bună asupra lotului şi jucătorilor”, a precizat tehnicianul care aseară a convocat la antrenament jucătorii care au fost aduşi de la Internaţional dar şi zece fotbalişti de la Pandurii.

Badea a precizat că va miza pe propriul staff tehnic pe care l-a avut şi la Internaţional Curtea de Argeş care include un antrenor secund, un preparator fizic şi un antrenor cu portarii, Dragoş Radu, Luigi Maione şi Vasile Stan. „Echipa tehnică este formată din staff-ul cu care am lucrat până acum, e firesc să fie aşa. Voi lucra cu staff-ul cu care am lucrat în condiţiile în care ne vom înţelege. Deocamdată starea este destul de incipientă, dar vrem să scurtăm timpul şi să scăpăm repede de presiunea acestui nou început”, a spus antrenorul Badea care vrea să definitiveze rapid lotul.

Au făcut cunoştinţă la amical

Despre amicalul din week-end, tehnicianul a precizat că l-a ajutat doar să cunoască mai bine echipa din Târgu Jiu:  „A fost un meci amical de cunoaştere reciprocă. Pentru mine, ca tehnician,  a fost foarte important pentru a pregăti primul meci contra celor de la Unirea Urziceni din prima etapă. Acest joc a avut o mare încărcătură psihologică”, a precizat noul antrenor al echipei Pandurii care a avut probleme cu duritatea jocului celor de la Pandurii. „Practic noi am fost ofertaţi, nu am venit să luăm locul nimănui. Am fost ofertaţi şi am acceptat să venim aici. Vrem să facem o combinaţie de performanţă în ceea ce priveşte lotul de jucători pentru anul care vine”, a spus tehnicianul explicând de ce Internaţional a ales să renunţe la locul din Liga I: „La Internaţional au fost grave probleme financiare care s-au acutizat în ultima perioadă şi din această cauză s-a luat această decizie, de a renunţa la locul din liga I. Au fost şi întârzieri salariale, dar sub control, însă strategia de viitor a fost zdruncinată din punct de vedere financiar”.

Nouă jucători de la Pandurii şi Ilie Iordache

Lotul include 20 de fotbalişti de la Internaţional şi doar zece de la Pandurii, printre aceştia numărându-se şi fostul jucător al gorjenilor Ilie Iordache care revine de la AEK Atena. De la Pandurii au fost păstraţi în lot Mingote, Cardoso, Chibulcutean, Grecu, Orac, Stromajer, Vranjes, Hidişan şi Ghindeanu, dar şi Ilie Iordache care ar putea ajunge la un acord cu Pandurii să revină la echipă. Primit cu aplauze de suporterii prezenţi la amicalul de vineri, Ionuţ Badea a mai precizat că speră să le aducă acestora cât mai multe bucurii: „Sunt convins că toţi suporterii din zonă sunt dornici să vadă fotbal de calitate. Sper ca împreună cu jucătorii să reuşim să-i bucurăm de fiecare dată şi îi aşteptăm în număr cât mai mare la meciuri”.  Conducerea clubului a demarat deja discuţii cu jucătorii nou veniţi în vederea perfectării contractelor, acestea urmând să fie finalizate până mâine.

Jucătorii transferaţi de la Internaţional

1. Marius Popa

2. Dan Nistor

3. Gabriel Matei

4. Alexandru Neagu

5. Nasser Menassel

6. Marius Băcilă

7. Ousmane Viera

8. Mihai Pintilii

9. Bogdan Apostu

10. Edison da Silva Santos

11. Florin Popa

12. Daniel Stan

13. Vlad Chiricheş

14. Adrian Iordache

15. Andrei Antohi

16. Vlad Alexandru

17. Daniel Mutu

18. Cornel Frădsineanu

19. Alexandru Ciucur

20. Cătălin Brata

Vizualizări: 113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: