Badea se teme de talia celor de la Timişoara

Clasaţi tot pe ultimul loc în Liga I, Pandurii încearcă să se ridice din zona retrogradării printr-o victorie în meciul cu FC Timişoara din acest weekend. Echipa lui Ionuţ Badea întâlneşte duminică, pe teren propriu, de la ora 18:30, o formaţie care se poate lăuda cu cea mai bună talie din prima ligă, spre deosebire de Pandurii care sunt codaşi şi din acest punct de vedere.

Ionuţ Badea consideră că jocul cu FC Timişoara de duminică va fi dificil mai ales prin prisma taliei foarte mari a jucătorilor formaţiei adverse: „Ne aşteaptă o partidă dificilă împotriva unei echipe puternice, FC Timişoara e o echipă periculoasă are cea mai mare talie din Liga 1 şi care are jucători cu calitate individuală evidentă. Mă refer aici la un Zicu care are un plus de maturitate faţă de anul trecut, Axente sau Curtean care joacă din ce în ce mai bine. Timişoara are şi un sistem nou de joc impus de Cosmin Contra. Trebuie să fim îndeajuns de  inteligenţi pentru a contracara această talie care este peste medie a adversarului”. Antrenorul pandurilor a găsit totuşi şi avantaje pentru echipa sa cum ar fi absenţele unor jucători de bază ai Timişoarei şi recenta schimbare de antrenor. „După cartonaşul roşu al lui Cisovski şi accidentarea lui Mansour, cei de la Timişoara au şi probleme la nivel de lot. Cred că vor încerca să joace un alt sistem de joc, e posibil au făcut-o şi contra Sportului, iar Timişoara  a jucat şi 4-2-3-1 înainte de venirea lui Contra pe bancă”.

Badea: „Nu suntem o echipă de ultimul loc!”

În ceea ce priveşte ultima poziţie a clasamentului ocupată de echipa sa, antrenorul pandurilor spune că nu e relevantă dar îl supără şi ar trebui să îi supere şi pe elevii săi: „Nu suntem o echipă de ultimul loc, dar din păcate asta ne oferă realitatea din momentul de faţă pe care o acceptăm dar trebuie făcut ceva pentru a o schimba. Nu pot să spun că echipa e căzută din punct de vedere moral. Dar pot să spun că sunt supărat pentru că jucătorii au dovedit că pot să facă mai multe decât au făcut-o până acum. Mă deranjează această poziţie din clasament şi sper să-i deranjeze şi pe ei. Diferenţa între noi şi locul 9 este de doar  trei puncte deci nu e relevantă”. Badea  a mai precizat ieri că speră ca bucuria calificării în cupă să readucă suporterii alături de echipă la meciul cu FC Timişoara. Biletele pentru meciul cu FC Timişoara, programat duminică de la ora 18:30, vor fi puse în vânzare sâmbătă şi duminică. Conducerea clubului a decis ca pentru acest meci să fie stabilite preţuri accesibile pentru suporterii echipei. Astfel, un bilet la peluze va costa 5 lei, la tribuna I şi II – 10 lei, la tribuna Zero – 15 lei şi la sectorul VIP – 30 de lei.

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: