Băiatul lui Fofo a scăpat de cătuşe

Magistraţii gorjeni au dat verdictul în cazul scandalagiilor din noaptea de Crăciun pentru care anchetatorii cereau arestarea preventivă, din grupul de şase indivizi implicaţi în cele două altercaţii pentru care au fost reţinuţi patru primind mandate care îi vor ţine după gratii cel puţin până după sărbătorile de iarnă.

Băiatul omului de afaceri Florin Bălan, Fofo, este unul dintre cei doi tineri care a scăpat de povara cătuşelor purtate la mâini, pentru el magistraţii dispunând interdicţia de a părăsi localitatea. La fel s-a decis şi în cazul Cosmin Nedelcu, de 23 de ani, pentru alţi patru tineri din gruparea respectivă judecătorii de la Judecătoria Târgu Jiu dispunând emiterea unor mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.

Printre cei arestaţi se află şi Cristinel Gruia, cel care şi acum un an era tot după gratii, după ce a fost implicat în incendierea a două autoturisme, păgubitul de la acea vreme fiind Vasile Ruşeţ. Gruia şi alţi trei amici de-ai săi au recunoscut ulterior că au pus foc maşinilor, primind pedepse cu suspendare, pedepse care au cântărit greu acum în emiterea mandatelor de arestare preventivă. De altfel, cei  4 pentru care au fost emise mandate sunt recidivişti şi judecătorilor nu le-a fost atât de greu să justifice luarea unei măsuri privative de libertate în cazul lor. Reamintim că în noaptea de Crăciun, cei şase indivizi care fac obiectul acestui dosar au provocat un scandal la un club din centrul oraşului, după care au plecat cu o maşină la plimbare prin oraş, iar pe strada Dobrogeanu Gherea l-au luat la bătaie pe un alt tânăr, aflat într-un autoturism oprit de ei.

Vizualizări: 192

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: