Bălăeţ a sărbătorit la muncă ziua de naştere

Portarul echipei Pandurii, Robert Bălăeţ, a sărbătorit ieri  împlinirea a 34 de ani. Jucătorul a mărturisit că este a şaptea aniversare alături de Pandurii unde a venit în anul 2001. De ziua sa de naştere Bălăeţ nu a avut un program special, de dimineaţă acesta a stat acasă cu fetiţele, una fiind la grădiniţă şi una în clasa a  IV-a, le-a dus la şcoală şi la grădiniţă şi a primit cadou de la ele mai multe desene. După-amiază Bălăeţ a fost prezent la pregătire cu echipa, având voie după antrenament să le ofere câte o bere colegilor de echipă.

Portarul echipei Pandurii spune că mai poate juca, cel puţin până încheie contractul cu Pandurii şi că încă nu s-a decis ce va face după ce îşi va încheia cariera pe teren: „De ziua mea îmi doresc doar să fiu sănătos şi eu şi familia mea. Pe plan profesional nu ştiu încă ce va fi, ce va dori domnul preşedinte de la mine, eu aş vrea să rămân la club dar să vedem ce mi se oferă. E greu să treci de pe teren la munca de la club, asta presupune să schimbi total activitatea. Mi-e greu să-mi găsesc eu locul pentru că trebuie să mă las de fotbal dar aştept să văd ce mi se propune. Mai am contract până în vară, sper să rămân pe teren până atunci şi mă pregătesc atât cât mai pot”.

Student la facultatea la sport în prezent, Robert Bălăeţ a precizat că nu-l atrage prea mult antrenoratul, fiind dispus mai curând să accepte să lucreze în administrarea clubului.

Vizualizări: 90

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: