Bălăeţ va sărbători finalul de an la Târgu Jiu

Unul dintre puţinii fotbalişti de la Pandurii aflaţi încă la Târgu Jiu este Robert Bălăeţ. Cum majoritatea jucătorilor sunt din alte localităţi sau din afara ţării, au cam plecat fiecare către casă, la Târgu Jiu putând fi văzuţi în aceste zile doar localnicii Popete şi Bălăeţ. Robert Bălăeţ locuieşte în Târgu Jiu şi spune că nu va părăsi oraşul de sărbători, acum el fiind preocupat de pregătirile pentru finalul de an dar şi de a-şi menţine forma fizică respectând programul stabilit de preparatorul fizic Fane Cioacă.

Jucătorul a mărturisit că acum are mai mult timp liber pentru a fi alături de cele două fiice ale sale, Andreea şi Maria. Bălăeţ spune că sărbătorile le va petrece anul acesta alături de familie în Târgu Jiu, o problemă de sănătate a uneia dintre fetiţe împiedicându-l să plece prea departe de casă:  „Fac ceea ce face toată lumea în perioada asta, conduc maşina, alerg, fac ce pot pentru familie. Anul acesta e austeritate, stau acasă de sărbători! Glumesc, dar tot acasă voi sta. Vacanţa o fac cu familia, am fetiţa cea mică bolnăvioară şi nu vom putea ieşi din casă perioada asta, aşa că vom sta împreună în casă, lângă brad.”

Robert Bălăeţ este într-o situaţie mai delicată la Pandurii, el având 34 de ani şi fiind aproape de finalul carierei aşa că nu ştie sigur ce-i va rezerva anul 2009: „Pentru anul care vine nu-mi doresc decât să fiu sănătos, eu şi familia mea. Restul, ce-o da Dumnezeu! Nu-mi fac planuri pentru că atunci când depinzi de alţii jumătate de plan o faci tu, jumătate o fac alţii şi e posibil şi ca cele două jumătăţi să nu prea se lege.” Jucătorul a precizat că se menţine în formă urmând programul pe care i l-a dat la finalul turului preparatorul fizic Fane Cioacă: „Mă antrenez, fac exerciţiile pe care ni le-a dat nea Fane Cioacă. Nu sunt grele, noi suntem obişnuiţi cu asta, facem mişcare în fiecare zi, alergăm, mai facem un fotbal.”

Nu-l poate uita pe Dossey

Robert Bălăeţ a  precizat că a fost extrem de afectat de moartea fostului său coleg Ibrahim Dossey şi spune că încă nu şi-a revenit după tragica veste: „Moartea lui Dossey m-a distrus. Nici acum nu mi-am revenit, încă nu-mi vine să cred. Zilele astea am umblat prin agenda telefonului şi am dat de numărul lui. Vorbeam des cu el. Nici măcar n-am putut să-i şterg numărul din memoria telefonului.” Cei doi portari au colaborat foarte bine şi s-au pregătit împreună timp de doi ani la Pandurii Târgu Jiu. 

Vizualizări: 94

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: