Bancuri

O soacră cu trei gineri hotărăşte să-i pună pe toţi la încercare. În prima zi se aruncă în lacul de lângă casă. Sare ginerele mare şi o salvează. Seara, ginerele găseşte în faţa casei un Mertzan pe care era un bilet: ”Ce-ai făcut, ce primeşti. Semnat: mama soacră.”

A doua zi soacra sare iar în lac şi o salvează ginerele mijlociu. Seara, ginerele găseşte în faţa casei un Harley Davidson super cu un bilet:
”Ce-ai făcut, ce primeşti. Semnat: mama soacră.”

A treia zi soacra sare iar în lac şi ginerele mic se gândeşte: La ala mare i-o dat un Merzan, la ala mijlociu un Harley, mie sigur n-o sa-mi dea nimic. Da-o în pasca mă-sii. Seara ginerele mic găseşte un Ferrari în faţa casei cu un bilet: ”Ce-ai făcut, ce primeşti. Semnat: tata socru.”

..............................

Vine ginerele acasă, îşi scoate cămaşa, se întoarce cu spinarea la soacră-sa şi spune: - Scuipă!

-              Ce ai, ţi-e rău, cum pot să scuip eu ginerele?!

-              Am zis să scuipi, scuipă!

-              Dar de ce?

-              Doctorul a spus că reumatismul se tratează cu unguent pe bază de venin de viperă.

..............................

Un avocat nu opreşte cu maşina la semnul STOP şi este tras pe dreapta de un poliţist. După cum se ştie, avocatul este un tip arogant, care se crede mult mai deştept decât alţii, aşa că omul nostru decide să facă puţin mişto de poliţist:
- Actele dvs. vă rog. -              Pentru ce? -              Nu aţi oprit la semnul STOP ! -               Am încetinit şi era liber, nu venea nimeni! -              Dar nu aţi oprit maşina pe loc…actele, vă rog. -              Care-i diferenţa? -              Diferenţa este că la semnul STOP trebuie să opriţi maşina pe loc, aceasta e legea…actele vă rog… -              Dacă îmi poţi arăta care este diferenţa legală între a încetini şi a opri, îţi dau actele şi te las sa-mi dai amenda, dacă nu, mă laşi să plec şi nu mă amendezi! -              De acord, dar coboraţi vă rog din maşină! Avocatul coboară liniştit, iar între timp poliţistul îşi scoate bastonul şi începe să lovească avocatul spunând: - Vrei să mă opresc sau doar să încetinesc?

Vizualizări: 152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: