Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Bani de la Udrea pentru case în mediul rural

Primarii din judeţ vor trebui să înainteze la Prefectură în următoarele trei săptămâni propunerile pe care le au în privinţa construirii de locuinţe pentru specialiştii care vor să se stabilească în mediul rural. Prefectul Liviu Andrei spune că aşteaptă până pe 25 martie propunerile respective, după care acestea vor fi centralizate şi înaintate la Guvern.

 Ministerul Dezvoltării şi Turismului, condus de Elena Udrea, are fonduri alocate în acest an pentru construcţia de case în mediul rural. Locuinţele ar urma să fie puse la dispoziţia specialiştilor din învăţământ, sănătate sau alte domenii, interesaţi să se stabilească în mediul rural.

"Este un program iniţiat de Guvernul României, timpul este foarte scurt şi tocmai de aceea sper ca până pe 25 martie să fie cât mai mulţi primari care să depună proiecte pentru a beneficia de aceste fonduri. Guvernul alocă fonduri pentru a construi câte zece case care să fie oferite specialiştilor care doresc să se stabilească în mediul rural. Sperăm ca astfel să ajutăm la renaşterea satului românesc şi îmi doresc să avem cât mai mulţi beneficiari", afirmă Andrei.

Liviu Andrei afirmă că în următoarea perioadă va avea o întâlnire şi cu oamenii de afaceri din judeţ. El vrea să îi informeze oficial pe aceştia despre faptul că Guvernul acordă facilităţi firmelor care angajează şomeri, Gorjul fiind unul dintre judeţele în care rata şomajului a ajuns la 11%. Prefectul crede că oamenii de afaceri trebuie să profite de oportunităţile respective, mai ales că, ulterior, acest lucru va duce la scăderea numărului de şomeri din judeţ.

Vizualizări: 94

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: