Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Bani pentru studenţii UCB care fac afaceri

O sută de studenţi din cadrul Universității "Constantin Brâncuși" (UCB) din Târgu Jiu, dar și din alte universități din țară, au participat în luna aprilie la un curs de specializare în competențe anteprenoriale, curs acreditat de Autoritatea Naţională pentru Calificări. Participanții la proiect au beneficiat de o subvenție în valoare de 300 de lei, iar cei care au absolvit cursul au avut ulterior posibilitatea de a se înscrie într-un concurs de idei de afaceri în cadrul unui proiect POSDRU implementat de UCB, împreună cu alți parteneri, cu titlul „Start Up Antreprenorial”, prin intermediul căruia s-a acordat câte 25.000 de euro pentru zece planuri de afaceri din domenii precum: IT, lemn și mobilă, textile și pielărie, industrii creative.

Timp de 5 luni, din cadrul universitții gojene și-au depus planul de afaceri 4 studenți și toți au fost declarați câștigători. Acum aceștia trebuie să pună pe roate afacerea, însă vor fi monitorizați pentru un timp de reprezentanții UCB. "Timp de 5 luni vor fi îndrumați și monitorizați de experţii din UCB pentru a porni o afacere pentru care primesc 25.000 euro", a declarat Luminița Popescu, rectorul UCB Târgu Jiu. 

Vizualizări: 123

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: