Banii investiţi în curăţenie, contravaloarea a două apartamente

Sutele de gorjeni care au sărbătorit trecerea dintre ani în Piaţa Prefecturii au lăsat în urma lor tone de gunoi.Alexandru Zaharia, directorul Direcţiei de Servicii Comunale, a atras atenţia oamneilor care nu păstrează curăţenia în oraş. Acesta a adăugat că se folosesc mulţi bani, cu care ar putea fi construite două apartamente pentru tineri.


Sticlele şi paharele sparte, resturile de petarde, cojile de banane şi de portocale, pet-urile şi mucurile de ţigări aruncate la voia întâmplării de petrecăreţi au dat de furcă angajaţilor Direcţiei de Servicii Comunale din cadrul Primăriei Târgu Jiu. Aproximativ 500 de angajaţi au avut program normal de lucru pe perioada sărbătorilor pentru a asigura curăţenia în municipiu. În zona centrală se mătură, se strâng gunoaiele şi se îngrijesc spaţiile verzi de câte trei schimburi. „Începând cu data de 2 decembrie, pentru zona centrală, am numit un responsabil cu curăţenia. Rolul acestuia este de a menţine curăţenia, salubrizarea, întreţinerea spaţiilor verzi şi de a ne informa dacă există câini comunitari”, a declarat Alexandru Zaharia, directorul Direcţiei de Servicii Comunale.

Tone de gunoi după Revelion

Reprezentanţii Primăriei Târgu Jiu spun că nivelul de civilizaţie al unora dintre târgujieni lasă de dorit. „Oamenii ar trebui să înţeleagă că se investesc foarte mulţi bani în curăţenie, sumele respective putând fi folosite pentru construirea a două apartamente pentru tineri. Am strâns foarte mult gunoi, tone”, a mai precizat Alexandru Zaharia. Nici angajaţii firmei Polaris nu au avut momente de respiro zilele trecute deoarece au trebuit să strângă gunoiul nonstop, zona tomberoanelor fiind plină de deşeuri în permanenţă.

 

Vizualizări: 117

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: