Pandurii Târgu Jiu nu va avea probleme cu licența

Pandurii Târgu Jiu nu va avea probleme cu obţinerea licenţei pentru viitorul sezon de Liga 2. Directorul sportiv al clubului Pandurii,  Camilian Floroiu, a declarat că nu sunt probleme şi echipa va obţine dreptul de a juca şi în viitorul sezon în eşalonul doi.

Echipa de tradiţie a oraşului Târgu Jiu a reuşit să se menţină în eșalonul doi valoric al fotbalului românesc după ce Federația Română de Fotbal a hotărât înghețarea campionatului pentru echipele care nu aveau ca obiectiv promovarea.  Acum oficialii clubului trebuie să depună dosarul pentru certificarea echipei pentru viitorul sezon de Liga 2 iar directorul sportiv Camilian Floroiu spune că nu sunt probleme pentru că restanțele financiare nu vor fi un impediment pentru club: “Nu văd de ce nu am putea primi licenţa, nu ştiu care ar putea fi impedimentul. Pentru că, financiar o să avem aceeaşi poziţie, o să discutăm cu jucătorii şi vom obţine o eşalonare a plăţilor. Aşa cum au înţeles până acum vor înţelege şi de acum că e momentul să revenim şi noi la normalitate, şi poate, din sezonul următor o să vedem din nou şi autorităţile locale alături de echipă. Restanţele financiare către stat, articolul 44, s-au scos din manualul de licenţiere şi nu ar mai fi un impediment pentru a primi licenţa pentru sezonul următor”.

FRF a venit în ajutorul cluburilor cu datorii către stat şi a solicitat UEFA să renunţe la acest criteriu din manualele de licenţiere. Atsfel, echipele care solicită certificarea pentru Liga 2 nu mai sunt nevoită să facă dovada faptului că nu au datorii către stat.  

Vizualizări: 534

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: