Pandurii va juca la Motru sau Rovinari dacă nu va fi primită pe stadion

Pandurii Târgu Jiu ar putea să joace meciurile de pe teren propriu pe terenurile din Motru sau Rovinari în următorul sezon. Acest lucru s-ar putea întâmpla în cazul în care clubul Pandurii nu ar ajunge la un acord pentru folosirea în continuare a stadionului din Târgu Jiu, care, paradoxal, a fost construit pentru echipa Pandurii, dar autorităţile locale nu mai recunosc acest lucru.

Fostul preşedinte al clubului Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, a afirmat, în documentul public adresat primarului Marcel Romanescu, că echipa Pandurii ar avea soluţii de stadioane pe care să evolueze, în cazul în care edilul decide ca Pandurii să nu mai joace pe propriul stadion. „Vom întreprinde măsurile legale de a recupera de la Primăria Municipiului Târgu Jiu banii încasati din închirierea bunurilor clubului Pandurii. Echipa Pandurii va juca meciurile oficiale în alte locaţii, unde are făcute investiţii şi drept de folosinţă 25 de ani, desi Stadionul Municipal Târgu Jiu a fost construit pentru ea”, a precizat Condescu la finalul scrisorii deschise adresate primarului în funcţie.

Situaţia într-un astfel de caz ar fi una paradoxală, după părerea multor oameni de sport, care sunt de acord cu faptul că stadionul a fost construit pentru Pandurii Târgu Jiu în primul rând sau mai bine zis, datorită rezultatelor echipei Pandurii.

Marin Condescu a revenit cu explicaţii după scrisoarea adresată primarului Romanescu, precizând că există la Motru şi Rovinari două terenuri sintetice amenajate de clubul Pandurii: „Da, putem să jucăm şi pe alt stadion, avem investiţii la Motru şi la Rovinari, pe care, conform contractelor din momentul în care s-a făcut investiţia, le putem folosi. Terenul sintetic de la Rovinari şi terenul sintetic de la Motru pot fi folosite timp de 25 de ani de Pandurii. Bineînţeles că va fi puţin mai greu că vom deplasa şi copii şi juniorii de la Târgu Jiu în zona în care se va decide ca Pandurii să joace şi să facă şi antrenamentele”.

După ce a construit la Târgu Jiu primul teren sintetic din judeţ, clubul Pandurii a amenajat două alte terenuri asemănătoare la Motru şi Rovinari, la predarea lor către primării semnând un contract de folosinţă care prevede că echipa din Târgu Jiu poate disputa acolo meciuri amicale sau oficiale.

Vizualizări: 776

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: