Banta lasă în urmă un...site

Instituţia Prefectului are de câteva zile un site nou. Noua versiune a site-ului www.prefecturagorj.ro ar putea rămâne singura amintire de la prefectului judeţului Victor Banţa. Prefectul pus în funcţie de Partidul Naţional Liberal este primul care şi-ar putea pierde scaunul odată cu noua guvernare.

Şi democrat liberalii dar şi social-democraţii şi-ar dori postul de prefect. Primele nume au fost speculate deja. Fostul inspector general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj, Liviu Andrei, şi-a manifestat public dorinţa de a ocupa locul fostului liberal. Situaţia ar fi neplăcută pentru Banţa dacă ne amintim divergenţele pe care cei doi le-au avut. Nu de puţine ori, Andrei l-a acuzat pe Banţa că îi trimitea tot soiul de controale menite să-l zboare din funcţie. Ce-i drept, până la urmă a şi reuşit, Banţa numindu-l pe liberalul Doru Taşcău în funcţia de in-spector general.
Social-democraţii cred că rezultatul alegerilor le permite să pună ei prefect,Eugen Vâlceanu dar şi Ion Florescu fiind în cărţi.

Până atunci, Banţa se poate lăuda cu o realizare, aceea de a schimba site-ul Prefecturii. Pagina de internet arată altfel, deşi nu diferă foarte mult de cea veche, informaţiile din aceasta fiind, de fapt, cele vechi, dar reîmpachetate. La noul site este disponibilă şi o arhivă a comunicatelor de presă, ultimul comunicat existent ieri acolo fiind datat 5 decembrie, în el precizându-se însă că „azi 8 decembrie” prefectul s-a întâlnit cu potenţialii investitori spanioli despre care a relatat zilele trecute şi Pandurul. Potrivit purtătoarei de cuvânt a instituţiei, Claudia Pârvan, noul site nu este încă finalizat aşteptându-se sugestiile angajaţilor şi vizitatorilor. Claudia Pârvan a spus că noua versiune a site-ului www.prefecturagorj.ro este realizată de Felix Stârcea, şeful de cabinet al prefectului şi a fost lansat pe data de 3 decembrie. Că nimeni nu a remarcat lucrul acesta până acum reprezintă o altă discuţie.

Conducerea cabinetului lui Banţa anunţă lansarea noului site chiar pe..site. Butonul numit Noutăţi, ar putea aduce într-adevăr ceva nou peste câteva săptămâni când se va decide soarta prefectului. Purtătoarea de cuvânt spune că s-a decis schimbarea vechiului site pentru că era „foarte urât“. În realitate, pe noul site o mare parte din prima imagine este ocupată de o poză cu Victor Banţa sprijinindu-se cu o mână de un scaun, cel de prefect-, şi cu o alta ţinând-o în buzunar, nu se ştie exact pentru ce anume.

Vizualizări: 112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: