Bărbat lovit de tren. Victima a decedat!

Un bărbat a murit, sâmbătă seara, după ce a fost lovit de un tren. Tragedia a avut loc în zona Cârbești din comuna Drăguțești. Victima avea 55 de ani.

La fața locului au fost solicitate echipele de salvare, dar pentru bărbatul implicat în accident, nu s-a mai putut face nimic.

"S-a intervenit la fața locului cu un echipaj SMURD si un echipaj din cadrul SAJ Gorj.

Din păcate, in ciuda eforturilor depuse de către echipajele de intervenție, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare", a transmis ISU Gorj. 

Poliția a deschis un dosar penal în acest caz. 

"La data de 17 decembrie a.c., Biroul Județean de Poliție Transporturi Gorj a fost sesizat cu privire la faptul ca un tren a accidentat o persoană.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului stabilind faptul că între stațiile C.F. Drăguțești și Cârbești, un tren care circula pe relația Filiași-Târgu-Jiu, a accidentat un bărbat de 55 de ani, din comuna Drăguțești.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj medical, care a efectuat manevre de resuscitare, însă fără rezultat, bărbatul fiind declarat decedat.

Mecanicul de locomotivă a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero.


În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă", se arată într-un comunicat transmis de IPJ Gorj. 

Vizualizări: 1,785

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: