Barbu despre Iordache: Nu poţi să nu ai afaceri cu PSD

Copreşedintele PNL Gorj, Tudor Barbu, îl sprijină pe Ion Iordache, copreşedintele organizaţiei de la Turceni, aflat în conflict direct cu Dan Vîlceanu, celălalt lider al partidului.

Barbu a declarat că a stabilit ca organizaţia condusă de Iordache să găsească un candidat pentru Primăria Turceni, iar fostul PDL să aibă de asemenea un alt candidat. „Vom intra într-o competiţie firească şi vom da celor din Turceni un singur candidat“, a susţinut Barbu. Iordache a declarat de mai multe ori că vrea să candideze la primăria condusă acum de liberalul Dumitru Gîlceavă şi are şi susţinere în Turceni. Barbu a mai spus că s-a întâlnit cu Iordache şi că a înţeles că acesta este un luptător împotriva PSD. „Am avut discuţie aplicată cu domnia sa (n.r.- Ion Iordache) şi cu echipa noastră de acolo şi vreau să vă spun că unele dintre lucrurile foarte ferme pe care domnul Nelu Iordache le-a spus a fost nu numai că e liberal, un luptător pentru cauza partidului, dar are şi o pornire suficient de serioasă împotriva PSD de foarte mult timp“, a declarat Barbu. Senatorul Barbu nu a auzit nici de partipriurile lui Iordache cu PSD şi chiar înţelege relaţiile de afaceri ale acestuia. „Aici când eşti om de afaceri nu poţi să nu ai afaceri cu PSD, având în vedere că PSD e la butoanele tuturor afacerilor din Gorj, nu poţi să nu ai afaceri cu reprezentaţi ai PDL, PNL, PC, etc. Nelu Iordache este şi va fi un luptător eficient în echipa liberală care va câştiga la anul alegerile locale în Gorj“, a declarat Barbu la TV Sud.

Alături de el în studio era şi copreşedintele Dan Vîlceanu care a spus doar că speră că Iordache va fi un soldat disciplinat al partidului, asta în condiţiile în care se ştie că cei doi sunt la cuţite, iar decizia luată de Barbu îl deranjează.

Vizualizări: 147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: