Barbu spune că mai aduce şi alţi membri PP-DD în PC

Fostul senator PP-DD Tudor Barbu, înscris de două zile în PC, dar nu la Gorj, ci la Bucureşti, ar putea deveni preşedintele interimar al filialei. Acesta a declarat într-un interviu la un post de radio că PC Gorj va deveni o filială extrem de puternică deoarece vor mai veni şi alţi oameni. Acesta a nominalizat un preşedinte de organizaţie din Sadu şi pe consilierul local din Motru, Aurel Spaciu.

 „Este o alianţă între un puternic trust media, patronat de familia lui Dan Voiculescu şi un trend politic liberal. (...) Dacă-l plimbi pe stradă pe Daniel Constantin nu-l ştie nimeni”, declara actualul parlamentar acum doi ani, într-o emisiune la OTV. Ieri însă, la o zi după plecarea la PC, aceasta părea interesat de conducerea filialei PC Gorj. „Domnul Borcan (n.red- Marius Borcan, preşedinte interimar PC Gorj) este un om deosebit, îl cunosc de foarte mult timp. Preşedinţia filialei şi construcţia filialei e un lucru de care vom discuta. Repet, PC la Gorj va avea filială extrem de puternică, are un senator, are un deputat îl are pe domnul Borcan, pe domnul Slapciu, pe Medrega de la Sadu şi mulţi alţii“.

Consilierul judeţean Aurel Spaciu nu a putut fi contactat pentru a infirma sau confirma această informaţie, dar într-o emisiune la TV Sud, din 17 iunie, Slapciu a fost întrebat dacă va pleca şi el din partid. Răspunsul: „Nu m-am gândit. Deocamdată“. Dacă Slapciu ar decide să plece din P-DD şi-ar pierde mandatul de consilier judeţean.

Plecarea lui Barbu de la PP-DD la PC, partid aflat în alianţa USL, l-a uimit pe liderul PSD Florin Cârciumaru. „Nu credeam că peste câteva luni de zile de la campania electorală voi ajunge să fiu coleg de USL cu Tudor Barbu, care a dus o campanie împotriva PSD, dar nu avem ce face. Sper să facem echipă bună în cadrul USL, totul depinde de dumnealui. Singura deputată în opoziţie e doamna Mocioi, eu sper să facă faţă la tot ce ţine de opoziţie“, a declarat Cârciumaru, aceasta adăugând că dacă PC va ridica acum pretenţii asupra funcţiilor va trebui să le ceară la PNL, nu de la PSD.

Vizualizări: 194

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: