Bârcă spune că Udrea a venit în Gorj pentru USL

Democrat-liberalii gorjeni o acuză pe Elena Udrea, ministrul Dezvoltării şi Turismului, de faptul că a venit în Gorj pentru cei de la USL. Acuzaţia îi aparţine primarului de la Turburea, Ion Bârcă, supărat că Udrea a dat bani pentru modernizarea mai multor drumuri judeţene din Gorj.

Elena Udrea a venit în Gorj pentru a le da bani USL-iştilor, nu pentru organizaţia judeţeană a PDL, spune Bârcă. Ministrul Dezvoltării şi Turismului a semnat contracte în valoare de peste 15 milioane de euro pentru judeţul Gorj, mare parte dintre bani fiind daţi Consiliului Judeţean. Ion Bârcă a acuzat-o pe Udrea de faptul că vizita a adus mai multe beneficii celor de la USL, decât lor. „Acum, sincer, cred că vizita doamnei Udrea în Gorj nu le-a adus decât beneficii celor de la USL. Doamna ministru a semnat proiecte de modernizări de drumuri judeţene, care îi fac imagine bună lui Ion Călinoiu”, susţinea Ion Bârcă, preşedintele PDL Turburea. Primarul pedelist înţelege de ce pesediştii au primit-o cu braţele deschise. „Păi au primit-o cu braţele deschise, normal, că doar a semnat pentru atâţia bani. Nu doar pentru că este o doamnă foarte frumoasă, dar se vede că ştie ce face şi că e capabilă”, adaugă Bârcă.

CONFESIUNE

În vizita la Gorj, Udrea i-a cucerit pe social-democraţii Ion Călinoiu şi Florin Cârciumaru. Primarul Târgu Jiului a îndrăznit chiar să se confeseze vis-avis de experienţa pe care a avut-o atunci când a participat la o emisiune de la Realitatea TV pe subiectul Brâncuşi fiind terfelit de realizatori. Aceasta l-a încurajat şi chiar i-a propus o plimbare prin oraş ca să-i prezinte obiectivele turistice. Aceasta a fost a treia oară în ultimele şase luni când Elena Udrea a venit în Gorj.

Vizualizări: 108

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: