Baruri și cafenele închise într-o localitate din Gorj

Barurile și cafenelele dintr-o comună de lângă municipiul Motru au fost închise, prin decizia Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Gorj.

Măsura a fost luată după ce numărul cazurilor de îmbolnăviri cu coronavirus în comuna Samarinești a depășit cifra de 1,5 la mia de locuitori. Decizia se aplică începând cu 15 septembrie.

„Ținând cont de faptul că rata de incidență cumulată a cazurilor de infectare cu SARS-CoV-2 în localitatea Samarinești (incidență cumulată = 2,93) a depășit limita de 1,5 cazuri la 1000 de locuitori în perioada 01.09-14.09.2020, începând cu data de 15.09.2020, se suspendă activitatea cu publicul a următoarelor instituții și operatori economici din localitatea Samarinești, după cum urmează:

1. Se suspendă activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor.

2. Se suspendă activitatea cu publicul a cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte.

3. Se suspendă activitatea cu publicul a operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc (...).

4. Se suspendă activitatea cu publicul a restaurantelor și a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau a altor unități de cazare”, se arată în hotărârea nr. 21 a CJSU Gorj.

În restul județului, cafenelele și restaurantele rămân deschise.

Galerie foto


Vizualizări: 3,864

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: