Baschet- Energia, meci decisiv în Franţa!

Energia Târgu-Jiu continuă să scrie istorie în actualul sezon european. Gruparea pregătită de antrenorul Antonis Constantinides a reușit să acceadă, în premieră, în sferturile de finală ale EuroChallenge, iar acum sunt la un pas de Final 4. Delegația Energiei a plecat în Franța imediat după victoria de marţi.

Energia s-a impus în primul meci împotriva echipei franceze Le Mans Sarthe Basket, scor 84-60. Meciul doi se va disputa pe terenul lui Le Mans, joi, 12 martie 2015, de la ora 20.30, ora României. Dacă baschetbaliştii echipei noastre se vor impune şi în Franţa, atunci Energia se va califica în Final 4. În cazul unei înfrângeri în meciul de joi, se va disputa un al treilea meci, decisiv, la Târgu-Jiu, pe 17 martie. Echipa care acumulează prima două victorii merge în Final 4. Turneul final se va desfăşura între 24-26 aprilie. “Nu am ajuns aici din întâmplare. După jocul prestat, Energia merita să ajungă aici”, a fost concluzia tehnicianului Antonis Constantinides. Gorjenii vor să-și ducă aventura europeană până la capăt. Vor în Final 4. “Pentru noi acum începe misiunea dificilă. Vrem să fim în ultimele patru echipe din EuroChallenge și vom da tot ce este mai bun din noi pentru că va fi un succes, foarte mare, atât pentru noi ca antrenori, pentru jucători, cât și pentru istoria acestui club”, a mai spus antrenorul cipriot. Pentru Antonis Constantinides cea mai mare problemă o reprezintă în acest moment recuperarea din punct de vedere fizic a jucătorilor săi.    

“Vreau să dedic această victorie orașului Târgu-Jiu și fanilor noştri. Sunt niște fani extraordinari. Au umplut sala și ne-au dat multă energie. Este o onoare și un privilegiu să joc în fața lor, iar această victorie este în primul rând pentru ei”

Porter Troupe, Energia

Vizualizări: 135

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: