Baschet: Antrenorul Nikolic îşi aduce fiul la echipă

Noul antrenor al echipei de baschet Energia Rovinari, Slobodan Nikolic, îşi aduce la Târgu Jiu conaţionalii! Marius Vlaicu, preşedintele secţiei de baschet, a anunţat că lotul echipei Energia Rovinari va fi completat cu patru sârbi printre care şi fiul antrenorului echipei, Slobodan Nikolic.

Slobodan Nikolic a ajuns la Târgu Jiu la sfârşitul săptămânii trecute, dar nu a venit singur, ci împreună cu fiul său. Sârbul a început deja antrenamentele şi îi are la dispoziţie pe Stroescu, Alionescu, Mocanu, Lupusavei, Gliga şi Bratoloveanu, dar şi pe fiul său, Ştefan Nicolik. „Nu s-a semnat încă un contract cu Stefan Nikolic, dar urmează ca în zilele următoare sa facem şi acest lucru. Este un tânăr de 23 de ani, un conducător de joc, are 1,92 metri şi 85 de kg. Din punctul meu de vedere este un jucător de valoare, el a mai jucat la echipe din Serbia, Bulgaria, Slovenia, Rusia şi Germania”, a precizat Marius Vlaicu, preşedinte secţia de baschet Energia Rovinari.

Antrenament la şcoală

Antrenamentele au loc în Sala de Sport a Colegiului  Naţional „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu întrucât Sala Sporturilor se află în reabilitare pentru un nou teren de baschet.

Alţi patru sârbi sunt aşteptaţi să sosească la Târgu Jiu astăzi, doar trei dintre aceştia vor juca însă la Energia Rovinari, întrucât cel care nu va da randament va pleca acasă. „Mâine vor sosi la Târgu Jiu Miloş Marinovici, Raţko Dragmanovici, Tuşan Radulovici şi Alexander Giorgievici. Cei patru sunt în probe, vom opri  trei dintre ei în lot şi eu sper ca săptămâna viitoare, marţi sau miercuri, să semnăm şi cu cei trei pentru a se completa lotul“, a spus Marius Vlaicu.

Baschetbaliştii de la Energia Rovinari vor pleca în cantonament  în data de 9 august la Cheile Buţii, unde se vor antrena timp de 12 zile.

Vizualizări: 94

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: