Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Răzvan Stanca, amintiri de coșmar cu Pandurii în Antalya

Fostul portar de la Pandurii, Răzvan Stanca, a povestit, la emisiunea ProSport LIVE, despre o pățanie dintr-un zbor cu avionul în Antalya. Fostul portar de la FCSB, Pandurii, U Craiova, Farul și Sportul Stundețesc,  este acum antrenor cu portarii la Turris Oltul.

Fost portar dar şi antrenor cu portarii la Pandurii Târgu Jiu, Răzvan Stanca este acum antrenor cu portarii la divizionara secundă Turris Oltul Turnu Măgurele, antrenată de Eugen Trică.

Fostul jucător de Liga 1 a analizat la Pro Sport Live impactul pregătirii de iarnă pentru FCSB, liderul turului sezonului 2020 – 2021. Stanca este de părere că decizia luată de staff-ul tehnic al bucureștenilor de a duce echipa în Antalya este una foarte bună din punct de vedere al acumulării fizice: „Având în vedere vremea de acum, cred că e normal ce au făcut cei de la FCSB, să plece în Antalya. Când vor veni de acolo, vor fi în formă bună”.

Stanca şi-a amintit şi de perioada în care se pregătea cu Pandurii în Antalya şi a avut parte de o vreme capricioasă, cu furtuni puternice: „ Acolo sunt şi furtuni, asta e problema. Am fost o dată spre Turcia şi au fost turbulențe mari în avion. M-am speriat foarte tare atunci, eram la Pandurii Târgu Jiu, şi mai eram cu două echipe în aeronavă. M-am uitat spre spatele avionului și se îndoise coada acestuia din cauza furtunii”.

Stanca se referă la perioada în care echipa din Târgu Jiu evolua în Liga 1 şi efectua câte două stagii de pregătire în Turcia, cum făceau de fapt majoritatea echipelor din Liga 1, pauza de iarnă fiind atunci mult mai mare şi permiţând o perioadă de pregătire mai lungă.

Vizualizări: 742

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: