Baschet: CSM Târgu Jiu participă la turneul de la Sibiu

În perioada 6-7 ianuarie, Sala Transilvania din Sibiu găzduiește un nou turneu de baschet masculin. La acest al patrulea turneu al ligii naţionale vor participa, exceptând echipa gazdă, BCM U Pitești, CSM Târgu Jiu și CSM Galați.

Cu un scor al meciurilor de 6-1 la general, gazdele de la BC CSU Sibiu sunt una dintre cele mai în formă echipe ale debutului de sezon şi cel mai dificil adversar pentru CSM Târgu Jiu.

Echipa din Târgu Jiu are un scor de 1-4 la general și este formaţia care a reușit prima mare surpriză a stagiunii. Gorjenii nu au jucat în cadrul turneului 3, însă în turneul 2 au profitat de avantajul terenului propriu și au dispus de CSA Steaua București. Kevin Allen, liderul la zi la capitolul recuperări (10,8 pe meci) face un cuplu solid sub panou cu Alin Borșa, jucător care în victoria cu Steaua a stabilit un nou record personal la capitolul puncte marcate și eficiență (23, respectiv 37).

Următorul adversar al gorjenilor va fi BCM U FC Argeș Pitești care are un scor de 4-3 la general. Gorjenii vor juca la acest turneu şi cu CSM Galați, echipă care are tot 1-4 la general ca şi formaţia din Târgu Jiu.

După cum este menționat în programul turneului 4 al LNBM, toate partidele de la Sibiu vor fi transmise în direct de posturile de televiziune DigiSport și Look Sport.

Programul partidelor de la Sibiu:

Miercuri - 6 ianuarie 2021

BCM U FC Argeș Pitești vs CSM Târgu Jiu – ora 14:45, DigiSport 3 și Look Sport 2

BC CSU Sibiu vs CSM Galați – ora 18:15, DigiSport 3 și Look Sport 2

Joi - 7 ianuarie 2021

CSM Galați vs BCM U FC Argeș Pitești – ora 15:30, DigiSport 3 și Look Sport 1

CSM Târgu Jiu vs BC CSU Sibiu – ora 19:00, DigiSport 3 și Look Sport 1

Vizualizări: 315

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: