Craiova joacă marţi două meciuri amicale la Buftea

Vara trecută Universitatea Craiova a fost singura echipă care a plecat într-un stagiu de pregătire peste hotare, în Austria, deşi pauza a fost foarte scurtă între sezoane. De această dată însă Universitatea se va pregăti acasă, ţinând cont de faptul că sunt mai zece zile până la primul meci oficial.

Până la reluarea campionatului, Craiova a stabilit un dublu meci amical cu echipa antrenată de Emil Săndoi, Chindia Târgovişte. Cele două formaţii au mai disputat o astfel de dublă amicală, în Bănie, înaintea reluării stagiunii trecute, după pauza de pandemie.

Întreaga pregătire de iarnă a oltenilor se va efectua pe plan local, din pricina timpului scurt până la primul meci oficial, dar și a pandemiei de coronavirus. După câteva antrenamente de reacomodare la efort, Universitatea Craiova va susține și două partide amicale în compania Chindiei Târgoviște. Cele două amicale se vor desfășura marți, 5 ianuarie, la Buftea, la cererea grupării dâmbovițene, care se află într-un cantonament centralizat la Mogoșoaia. Prima confruntare cu echipa lui Emil Săndoi este programată de la ora 11.00, iar cea de-a doua de la 14.00.

Primul meci oficial din 2021 pentru Universitatea Craiova va fi marți, 12 ianuarie, de la ora 19.45, pe stadionul „Ion Oblemenco“, în compania echipei Sepsi Sf. Gheorghe.

Vizualizări: 356

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: