BASCHET: Energia Rovinari, în negocieri pentru completarea lotului

Slobodan Nikolic, antrenorul sârb al echipei de baschet Energia Rovinari, a ajuns ieri la Târgu-Jiu, împreună cu un jucător sârb, care va fi coordonator de joc. Preşedintele clubului, Marius Vlaicu, a declarat că echipa are în prezent 10 jucători, la care se vor mai adăuga încă patru până la sfârşitul acestei săptămâni. „Suntem în negocieri cu patru pivoţi, unul din Statele Unite, doi sârbi şi un lituanian. De asemenea, negociem cu doi coordonatori de joc, ambii din Serbia, dar şi cu Marius Stoican de la Rapid Bucureşti. Până la sfârşitul săptămânii ne vom decide la patru dintre aceştia”, a spus Vlaicu.

Lotul Energiei se va reuni pe 1 august, urmând ca, până pe 9 august, să aibă o perioadă de acomodare la efort. După această dată echipa va merge în cantonament, la Cheile Buţii sau la Sinaia, după cum va decide antrenorul.

Marius Vlaicu a mai anunţat că, în perioada 5-8 august, cei doi antrenori, Slobodan Nikolic şi Radu Stroescu, vor participa la cursul de perfecţionare a antrenorilor din România, în vederea obţinerii licenţei ca să poată antrena în prima divizie.

Vizualizări: 112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: