Baschet: Un nou jucător la Energia

Paris Lamount Horne este noul jucător al Energiei Târgu-Jiu. După rezilierea contractului dintre  Energia şi Anthony Miles, conducătorii clubului gorjean au parafat imediat un contract cu jucătorul american de poziţia 2, Paris Horne. În acelaşi timp, pe surse apare informaţia că Andreas Glyniadakis ar reveni la Energia. Grecul s-ar fi despărţit de formaţia din Geneva, iar Energia a văzut o oportunitate de a-l aduce la echipă.

Oficialii clubului gorjean s-au mişcat repede şi i-au găsit imediat înlocuitor lui Anthony Miles. Noul jucător al Energiei este născut în Philadelphia pe data de 6 august 1987. Americanul măsoară 1,91 înălţime şi 86 kg. Prima experienţă la o echipă europeană a avut-o la formaţia germană de primă ligă, BC Gottingen, în sezonul 2011-2012. Următorul sezon, 2012-2013, Horne a evoluat în Grecia la gruparea Rethymno Cretan Kings B.C, apoi în sezonul 2013-2014 a trecut în Liga a II-a din Turcia la echipa Büyükçekmece Basketbol. Din Turcia, baschetbalistul american a plecat în îndepărtata Japonie, unde a jucat pentru Chiba Jets.

Paris Horne a semnat cu Energia până la finalul sezonului. Oficialii gorjenii speră ca actele jucătorului să fie gata până vineri. În acest caz, Horne ar putea debuta chiar la partida de sâmbătă, cu U BT Cluj-Napoca şi ar putea prinde şi lista pentru meciul din FIBA Europe Cup, cu BC Astana, de marţi 10 noiembrie, de la Tg-Jiu.

Vizualizări: 72

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: