Baschetbaliştii CSM au făcut doar spectacol la prezentare

CSM a şchiopătat pe teren propriu la turneul de prezentare, deşi jocul nu a fost lipsit de spectaculozitate. Baschetbaliştii au pierdut ambele meciuri ale turneului amical de baschet desfăşurat în week-end la Sala Sporturilor.  

Vineri, înainte de jocul cu Steaua Bucureşti, a avut loc prezentarea lotului echipei de baschet locale. Din păcate pentru gazde, la acest meci nu a putut evolua chiar cel mai important jucător al trupei lui Jordanco Davitkov, Porter Troupe.

Americanul a suferit o toxiinfecţie alimentară şi nu s-a dezechipat pentru joc. Probleme medicale a resimţit şi Camil Berculescu, cel care s-a accidentat la încălzire şi a prins doar câteva secunde pe parchet. Chiar şi aşa, trupa gorjeană a oferit un joc extrem de antrenant şi spectaculos, fiind învinsă la limită de bucureşteni, după o repriză adiţională, scor 85-86.

Duminică,  jucătorul Ahmed Bashir a rezistat doar o repriză pe parchet în meciul cu SCM U Craiova. Privată şi de prezenţa lui Camil Berculescu, şi cu Porter Troupe nerefăcut complet, CSM a suferit mai ales în a doua repriză şi a încheiat jocul învinsă, scor 85 – 75.

CSM Târgu Jiu va mai disputa două partide amicale până la meciul din Cupa României cu CSO Voluntari.

Vizualizări: 325

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: