Echipa de handbal a UCB şi-a prezentat noutăţile

Echipa de handbal masculină a UCB Târgu Jiu se pregăteşte de debutul noului sezon. Conducerea clubului a completat lotul în ultima perioadă şi a anunţat în week-end noutăţile din lot.

Târgu Jiul are şi anul acesta o echipă de handbal masculină în Divizia A a Campionatului Naţional, fiind vorba de echipa Clubului Sportiv Universitar Constantin Brâncuși din Târgu Jiu.

Formaţia pregătită de Adrian Gorun şi-a prezentat în acest week-end noutăţile din lot, acesta fiind completat cu 12 jucători. Clubul a precizat că cinci dintre handbalişti care vor evolua pentru UCB au mai jucat la Târgu Jiu dar acum au fost definitiv transferaţi. Romeo-Alexandru Todea (inter/centru) Marian David Predan (extremă), Alin-Denis Băleanu (portar), Cătălin Meche (extremă) şi Alin-Gheorghe Tudor (inter/centru) sunt cei cinci jucători care au mai jucat pentru echipa gorjeană, iar alţi şapte juniori au fost aduşi de la Ligeul cu Program Sportiv din Târgu Jiu.

Florin – Sebastian Papp (pivot), Gabriel Guran (centru), Răzvan Benegui (centru), Ianis Berculescu (extremă), Sergiu Predan (inter), Florin Stângaciu (portar) şi Sorin Stângaciu (pivot), jucători care vor face parte şi din lotul UCB pentru noul sezon.

Conducerea a precizat că se vor mai aduce 2-3 jucători până la debutul oficial care este programat pe data de 18 septembrie. „Suntem pe ultima sută de metri cu definitivarea lotului de jucători, încercând să mai perfectăm încă 2-3 transferuri de jucători cu experiență. Viitorul handbalului universitar gorjean are perspectivă și este pe mâini bune”, a precizat directorul clubului, Virgil Ion Popovici.

Echipa UCB este repartizată în Seria C, alături de echipele CSU Craiova, CSU Poli Timişoara, CSM Oradea, CSM Reşiţa, CSU Sânnicolau Mare, SCM Poli Timişoara şi AHC Drobeta Turnu Severin.

Vizualizări: 291

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: