Ofertă de 3 milioane de euro pentru căpitanul Universității Craiova

Andrei Ivan este aproape de un transfer în Arabia Saudită, iar această mutare i-ar putea aduce lui Mihai Rotaru 3 milioane de euro în conturi, scrie ProSport. Căpitanul Universității Craiova aşteaptă ultimele detalii pentru mutarea sa la arabi.

După ce l-a convins pe Alex Mitriță să revină la Universitatea Craiova, informație dezvăluită tot de ProSport, Mihai Rotaru se pregătește să se despartă de un fotbalist important al grupării din Bănie.

„Andrei Ivan ar putea pleca în perioada următoare de la Universitatea Craiova, fiind negocieri avansate cu diverși impresari pentru transferul său la o formație din Arabia Saudită”, scrie sursa citată care a aflat că tratativele dintre Universitatea Craiova și gruparea din Arabia Saudită pornesc de la suma de 3 milioane de euro, minimă, pe care finanțatorul Mihai Rotaru o cere pentru internaționalul român.

Andrei Ivan mai trebuie să aștepte puțin până la plecarea de la Universitatea Craiova deoarece în această perioadă există alegeri pentru stabilirea preşedintelui la clubul interesat de serviciile sale şi se aşteaptă finalizarea acestui proces electoral pentru a se putea face o ofertă oficială către Universitatea Craiova.

Ivan nu a dus lipsă de oferte după revenirea la Universitatea Craiova. În decembrie 2022 a fost aproape de transferul la Saint Etienne, iar cu câteva luni înainte intrase și pe lista lui Bordeaux.

Cotat e site-urile de specialitate la 2,5 milioane de euro, Andrei Ivan a revenit la Universitatea Craiova pe 27 august 2019 după ce Mihai Rotaru a achitat 1,5 milioane de euro pentru transferul său de la Krasnodar, echipă care îl cumpărase de la olteni cu 3 milioane de euro în iulie 2017.

În sezonul 2022-2023, Andrei Ivan a jucat în 42 de meciuri pentru Universitatea Craiova, dintre care 34 în Superliga, șase în Conference League și două în Cupa României, a dat 17 goluri și a oferit patru pase decisive.

Vizualizări: 3,167

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: