Nicolo Napoli va pleca cu o avere de la Craiova

Patronul echipei FCU Craiova Adrian Mititelu a dezvăluit faptul că tehnicianul italian Nicolo Napoli ar fi trebuit să fie numai interimarul formației craiovene până în această iarnă. Instalat pe banca oltenilor în noiembrie 2022, Napoli a fost păstrat în continuare la echipă datorită rezultatelor bune.

Finanțatorul grupării din Bănie a spus că Nicolo Napoli va pleca de la Craiova cu peste 140.000 de euro net în conturi și că italianul nu a fost umilit la echipă, așa cum ar fi spus mai multe persoane din lumea fotbalului românesc.

„Pe Napoli l-am adus pentru interimat, care s-a prelungit. Până la urmă au fost rezultate bune şi am mers până în vară. Au fost trei luni de zile, apoi s-a prelungit până în vară, iar între noi e o relaţie pe care mulţi n-o înţeleg.

Nu l-am umilit, nu l-am batjocorit. 140.000 de euro a câştigat în mai puţin de un an. Cum l-am umilit?”, a declarat Adrian Mititelu, patronul lui FCU Craiova, potrivit Orange Sport.

În cel de-al nouălea mandat pe banca celor de la FCU Craiova 1948, Nicolo Napoli a adunat, până acum, 26 de partide, înregistrând 14 victorii, 7 egaluri și 5 înfrângeri. Mai are de disputat un meci, barajul de Conference League cu CFR Cluj.

Echipa olteană va fi preluată de la 1 iulie de portughezul Joao Janeiro.

Vizualizări: 1,033

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: