Băsescu mai dă o palmă PDL

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, la B1TV, că prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu este un om în care nu mai are încredere, fiind mult prea flexibil şi împăciuitor, iar România are nevoie de un preşedinte care să nu facă compromisuri. Predoiu a fost votat masiv de mai multe filiale PDL din ţară pentru a fi prezidenţiabilul partidului, având susţinerea a 80% din democrat-liberali. Băsescu doreşte unificarea dreptei şi pe Emil Boc candidat, asta dacă Elena Udrea nu va dori să candideze.

"Nu vreau să îi fac anticampanie, dar este un om în care eu nu am încredere, pentru că i-am văzut flexibilitatea când era guvernul liberal, s-a înţeles cu Hrebenciuc, s-a inţeles şi cu mine (...) când i-a spus Ponta că ar putea rămâne în Guvern, a fost de acord, nu a vrut Crin. E mult prea flexibil şi împăciuitor, România mare are nevoie de un mandat cu un preşedinte care să nu facă compromisuri", a spus Băsescu despre Predoiu.

PDL a fost atacat în mai multe rânduri de Băsesu, mai ales după ce Elena Udrea a pierdut alegerile în faţa lui Blaga, în ciuda susţinerii de care a avut parte din partea preşedintelui ţării, prezent la congres. Democrat-liberalii refuză însă să îi dea replici dure preşedintelui Băsescu.

Vizualizări: 134

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: