Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

„Bătaie” pe un loc de cazare la UCB

Peste 160 de locuri de cazare pune la dispoziţie Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu pentru studenţii săi. Cursurile vor începe de la 1 octombrie, însă cererile pentru un loc în căminele universităţii au început să fie depuse.

Mai puţini bani din buzunar vor scoate studenţii care au prins un loc bugetat. „Pentru anul universitar 2018-2019, Universitatea «Constantin Brâncuşi» pune la dispoziţia studenţilor un număr de 164 de locuri în căminele care aparţin universităţii. Vorbim, mai exact, de patru puncte unde se pot caza studenţii noştri. Numărul cererilor este deja destul de mare. Taxele variază. Cea mai mică este în valoare de 192 de lei, dar poate să ajungă şi la 350 de lei pentru studenţii care sunt la specializări cu taxă, cu menţiunea că studenţii care se află la buget primesc din partea statului o subvenţie de 108 lei”, a explicat Iulian Țimpea, purtătorul de cuvânt al UCB Târgu Jiu. (A.A.)

Vizualizări: 607

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: