Bătălie mare pe locurile de la Antifraudă

Peste 200 de persoane s-au înscris la concursul care a avut loc sâmbătă pentru funcţiile de inspector antifraudă în cadrul Direcţiei Regionale Antifraudă Fiscală 4 Târgu Jiu. Bătălia a fost una crâncenă, asta pentru că pentru regionala de la Târgu Jiu au fost scoase la concurs doar 60 de posturi.

Un număr de 209 dosare au fost acceptate pentru a intra în cursa pentru cele 60 de posturi vacante. Şi-au depus candidatura atât foşti comisari ai Gărzii Financiare, 3 de la Gorj, cât şi angajaţi de la diverse instituţii de stat din judeţ, avocaţi şi oameni de afaceri. Cei intraţi în concurs au susţinut proba scrisă în Capitală, la sediul Universităţii Politehnice.

Per total, în ţară, au fost scoase la concurs 344 de posturi pentru Direcţia Generală Antifraudă Fiscală dintre care 35 de posturi la Direcţia de combatere a fraudelor. Pentru regionala de la Târgu Jiu vor fi angajaţi inspectori antifraudă de la grad debutant până la grad superior. Cei care vor trece de proba scrisă vor trebui să susţină proba „interviu”. La concursurile care au avut loc până acum pentru selectarea personalului pentru Direcţia Regională Antifraudă Fiscală 4 Târgu Jiu, această probă s-a dovedit a fi una destul de dificilă, mai ales pentru foştii comisari ai Gărzii Financiare, care nu au reuşit să o promoveze.

Vizualizări: 168

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: