Inedit! Zonă pentru picnic, înfiinţată la Rovinari

Rovinărenii nu vor mai fi nevoiţi să meargă în altă localitate pentru a organiza un picnic. Asta pentru că administraţia locală a înfiinţat o zonă în acest sens, chiar în oraş. Este vorba de un amplasament special amenajat cu mese şi grătare unde cetăţenii îşi vor putea petrece timpul liber. Spaţiul va fi dat în folosinţă la începutul lunii viitoare.

Amplasamentul amenajat pentru cetăţeni se află pe strada Constructorilor din Rovinari. Este vorba de un teren semănat cu gazon, aflat în domeniul public al oraşului, unde au fost montate şase mese cu o capacitate de 8 persoane, trei acoperite şi trei neacoperite, trei grătare şi o cişmea cu apă potabilă. Autorităţile locale spun că necesitatea înfiinţării unui astfel de spaţiu s-a impus datorită faptului că cetăţenii nu aveau unde să meargă în zonă la picnic, iar grătarul se putea face numai în faţa blocului. „Este o dorinţă mai veche a domnului primar de a realiza pentru cetăţenii oraşului o zonă verde pentru grătar, o zonă de picnic. Oraşul nostru are ca problemă principală problema legată de mediu, de spaţiile verzi. Am încercat să le gestionăm cât mai bine. Zona de picnic va fi inaugurată pe data de 1 mai pentru că mai trebuie să punem la punct anumite detalii”, a spus Constantin Podaru, administratorul public al oraşului Rovinari.

Ieri, autorităţile locale au făcut recepţia lucrărilor la acest amplasament. Urmează ca săptămâna aceasta în zonă să fie efectuate şi nişte împăduriri cu pomi fructiferi.

Cetăţenii vor avea acces gratuit la zona de picnic.

Vizualizări: 223

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: