Bază sportivă modernă şi parc de agrement de miliarde

Două terenuri de sport ultramoderne au fost inaugurate vineri la Şcoala Generală “Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu. Cu această ocazie baschetbaliştii de la Energia Rovinari au susţinut o partidă demonstrativă arbitrată de tehnicianul sârb al echipei. În apropierea bazei de sportive se amenajează un parc de agrement, lucrările urmând a fi finalizate până la sfârşitul anului în curs.

Elevii Şcolii Generale “Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu îşi vor desfăşura, din această săptămână, orele de educaţie fizică pe o bază sportivă nouă, realizată la standarde europene. Două terenuri de sport au fost inaugurate la sfârşitul săptămânii trecute chiar de către baschetbaliştii de la Energia Rovinari printr-un joc demonstrativ, arbitrat de către tehnicianul sârb al echipei. Valoarea investiţiei de ridică la circa 2,3 miliarde de lei vechi. “Cele două terenuri de sport au o suprafaţă de 1020 mp şi sunt realizate din polipropilenă, material agrementat de federaţiile de baschet, volei, tenis, handbal. Acest material este rezistent la ploi şi îngheţ. Terenurile pot fi folosite atât de elevi cât şi de cetăţenii din zonă, amatori de sport ”, a declarat Raul Chiriac, şeful Serviciului de Investiţii din cadrul Primăriei Târgu Jiu.

Parc de agrement, în apropierea bazei sportive

Primăria Târgu Jiu va amenaja un nou parc de agrement în apropierea bazei sportive. Parcul se va întinde pe o suprafaţă de 2000 mp şi va cuprinde zone verzi, o fântână arteziană, un loc de joacă pentru copii şi mobilier urban. “Sperăm ca în 2011 să mai obţinem fonduri atât pentru realizarea de terenuri de sport moderne cât şi pentru amenajarea de spaţii verzi”, a declarat Florin Cârciumaru, primarul municipiului Târgu Jiu. 

Vizualizări: 164

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: