Bazin de înot cu saună într-o comună din Gorj

Localnicii din Runcu se vor bucura în viitor de un bazin de înot modern, realizat după standardele europene. Investiţia este finanţată prin Compania Naţională de Investiţii şi se ridică la aproximativ 1.800.000 de euro. Cel mai probabil, lucrările vor începe anul viitor.

Bazinul de înot va fi construit în centrul comunei Runcu, mai exact în spatele şcolii. Bazinul va fi acoperit şi încălzit. Mai mult decât atât, aici va fi amenajată şi o saună.

Acces la bazinul de înot au atât localnicii din Runcu, dar şi ceilalţi gorjeni şi nu numai care doresc să se relaxeze. Autorităţile locale vor să organizeze aici şi cursuri de înot. "La bazinul de înot lucrările încep în 2020. Noi sperăm să facem aici o activitate complexă. Va fi un bazin de înot cu 8 culoare, va fi amenajată şi o saună. Va fi deschis pentru toată lumea. Se vor face şi cursuri de înot, va fi şi pentru relaxare. Bazinul va funcţiona pe toată perioada anului. Deocamdată nu ştiu ce costuri vor fi. Important este să vedem investiţia finalizată", a precizat primarul Adi Câmpeanu.

Vizualizări: 7,087

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: