Beată la volan, de ziua ei. Condamnare!

O tânără șoferiță a fost condamnată la câteva luni de închisoare, cu suspendare, după ce a fost prinsă băută la volanul bolidului său. Evenimentul s-a produs în vara anului 2019, dar condamnarea definitivă a fost dată zilele trecute.

De ziua sa, tânăra a chefuit într-o discotecă din comuna gorjeană Crasna, iar spre dimineață a decis să plece cu mașina spre casă, în comuna Alunu – județul Vâlcea.

Nu a condus prea mult, pentru că a fost oprită de polițiștii din Novaci, pentru un control de rutină.

„În fapt, s-a reținut că în data de 02.06.2019, în jurul orei 04:18, organele de poliție din cadrul Poliției oraș Novaci, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe DJ 665D, satul Pociovaliștea, din orașul Novaci, Județul Gorj, au efectuat semnalul regulamentar de oprire conducătorului autoturismului marca BMW 520, cu nr. de înmatriculare (...), care circula din direcția DN 67 C Novaci către DN 67 Bumbești Pițic”, potrivit datelor din dosar.

Tânăra a fost testată cu aparatul etilotest și apoi condusă la spital, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii concentrației de alcool în sânge. Prima probă a indicat o alcoolemie de 1,16 g la mie.

Tânăra a spus că a consumat, de ziua sa, 100 ml de votcă cu red bull și nu a mâncat nimic.

Judecătoria Novaci a dispus renunțarea la aplicarea pedepsei față de inculpată și aplicarea unui avertisment, însă procurorii au atacat sentința. Curtea de Apel Craiova a desființat sentința judecătorilor gorjeni și a dispus, definitiv, o condamnare de 8 luni închisoare. Pedeapsa a fost amânată pe un termen de supraveghere de 2 ani.

Tânăra de 33 de ani lucrează ca manichiuristă în Marea Britanie.

Vizualizări: 4,180

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: