Bebe Ionică: „Dacă se simt lezaţi să ceară dreptul la replică”

Patronul unui cotidian local, promovat de PSD în funcţia de secretar de stat la Ministerul Comunicaţiilor, a declarat într-un interviu acordat ziarului “Pandurul” că a aflat despre conflictul creat între PSD şi PNL, din cauza unui articol, de la liderul PNL Dian Popescu. Bebe Ionică a ţinut să precizeze că după preluarea funcţiei de secretar de stat nu s-a mai ocupat de ziar, renunţând la toate firmele deţinute, dar afacerea a rămas în familie. Ba mai mult, acesta crede că articolul respectiv are tentă electorală. Vicepreşedintele PSD Gorj i-a sfătuit pe liberali să ceară drept la replică.

Rep.: Un articol apărut în ziarul dumneavoastră a iscat un adevărat scandal între pesedişti şi liberali. Cum comentaţi acest lucru?

B.I.: Nu am ştiut nimic despre acel articol. Abia de curând l-am citit, însă nu mai am nici o legătură cu ziarul respectiv. Am aflat despre acel articol după ce am fost contactat telefonic de domnul Dian Popescu.   

Rep.: Cum nu aveţi nici o legătură cu ziarul?

B.I.: În momentul în care am fost numit secretar de stat am renunţat la toate acţiunile mele de la ziar şi de la celelalte firme pe care le-am deţinut. În prezent, nu mai sunt director la nici o societate, iar ziarul are deja o altă conducere executivă şi un nou acţionariat.

Rep.: Dar imediat după ce aţi renunţat la acţiuni, a apărut acest articol…

B.I.: Sincer, îmi pare rău de ceea ce s-a întâmplat. Suntem în perioada de campanie şi cred că cel care l-a scris a avut interese electorale. E clar că articolul are tentă electorală. În orice caz toate informaţiile din acel articol au mai apărut în presă, iar acum au fost condensate.

Rep.: Există vreo soluţie pentru rezolvarea acestei probleme?

B.I.: Dacă se simt lezaţi, liberalii pot cere un drept la replică. Cred că noua conducere a ziarului este suficient de înţeleaptă pentru a acorda dreptul la replică.

Vizualizări: 132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: