Bebeluş rănit în accident

Statistici negre la IPJ Gorj

Statisticile oficiale ale IPJ Gorj, date publicităţii chiar ieri, arată că pe primele 8 luni ale lui 2010, în judeţ au avut loc nu mai puţin de 60 de accidente grave, soldate cu 18 morţi şi cu rănirea gravă a 54 de persoane. Multe dintre accidente s-au produs în zilele de week-end, atunci când şoferii merg sau vin de la oraş spre ţară, ocazie cu care mai şi trag la măsea câte o gură de alcool, după care calcă pedala de acceleraţie. (G.C.)

Bebeluş rănit în accident

Un bebeluş de opt luni a fost victima unui accident petrecut pe raza localităţii Logreşti. Maşina era condusă de Marius D., de 26 ani, din comuna Bustuchin şi din cauza unei explozii la anvelopa dreapta faţă a autovehiculului a pierdut controlul asupra direcţiei şi a intrat în coliziune cu un cap de pod. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a unei minore de 8 luni, care se afla pe bancheta spate a autoturismului împreună cu mama sa. (M.M.)

Victimă din neatenţie

O bătrână de 79 de ani a fost victima unui accident rutier pe strada 14 Octombrie din Târgu-Jiu. Alin B., de 29 ani, din municipiul Tg. Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe str. 14 Octombrie, a accidentat uşor pe Ecaterina U., de 79 ani, din municipiul Tg. Jiu, care a traversat strada prin loc nepermis şi fără să se asigure. Victima  a fost transportată  la Spitalul „Tudor Vladimirescu” din Tg. Jiu în vederea acordării îngrijirilor medicale.

Victimă a unui accident

O femeie de 33 de ani a ajuns la spital după ce maşina în care se afla a fost implicată într-un eveniment rutier. Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a constatat că Ionuţ C., de 22 ani, din Tg. Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 - Teleşti, a efectuat manevra de depăşire în zona de acţiune a indicatorului „Depăşirea Interzisă” şi a intrat în coliziune cu autoturismul condus de Constantin C., de 28 ani, din Tg. Jiu, care efectua regulamentar virajul la stânga. Din impact a  rezultat accidentarea uşoară a unei pasagere de 33 ani, din Tg.Jiu, aflată în maşina condusă de către Ionuţ C..

Vizualizări: 138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: