Becali a pregătit asaltul la Nistor !

Gigi Becali e gata sa dea atacul la Nistor! Patronul Stelei îl vrea neapărat pe tehnicul mijlocaş al pandurilor si a pregătit deja oferta. Becali e dispus sa-i ofere amicului Marin Condescu 500 de mii de euro plus transferul definitiv al lui Răduţ. Adică aproximativ aceeaşi oferta pe care o făcuse si pentru Maxim. Pandurii au acceptat atunci oferta Stelei, dar Maxim a ales Germania si le-a băgat pandurilor in cont 1,5 milioane de euro.

Nistor e cel mai râvnit dintre panduri. Mijlocaşul a fost dorit de Becali şi în vara anului trecut, dar atunci Mihai Stoica s-a împotrivit transferului. Patronul Stelei nu mai concepe să-l rateze şi acum pe Nistor.

Tot Gigi îl ia şi pe Nistor ?

Becali pregăteşte o primă ofertă, 500 de mii de euro plus transferul definitiv al lui Răduţ, mijlocaş pe care Steaua a plătit 750 de mii de euro în 2010. Răduţ e însă în evidentă scădere de formă în acest retur şi pare mai mult cu gândul la revenirea la Steaua. Condescu nu a dat încă un răspuns pentru că aşteaptă propunerea oficială a spaniolilor de la Malaga. Ibericii ar putea aştepta însă până la finele lunii mai pentru a înainta o ofertă. Pustai îl sfătuieşte pe Nistor să aleagă străinătatea şi nu Liga 1. „În străinătate salariul e mai bun, el e tânăr, fotbaliştii pot juca până la undeva la 32 de ani, iar în perioada asta trebuie să-şi asigure viitorul”, crede antrenorul care consideră că s-a înşelat însă în privinţa adaptării lui Maxim în Bundesliga. „Nu prea sunt bun la sfaturi. Lui Maxim i-am spus să plece dacă are ofertă bună, dar să îşi caute un alt campionat pentru că cel german este foarte puternic, dovadă ce s-a întâmplat în semifinalele Champions League. Maxim a reuşit să joace, sper să joace pe termen lung, e greu să ajungi la ora jocului în Germania, antrenamentele sunt foarte grele, am văzut ce înseamnă fotbalul german.” Becali l-a ratat pe Maxim în iarnă deşi Condescu acceptase oferta de 500 de mii de euro plus Răduţ, Stanca şi Rocha. Maxim a ales să meargă la Stuttgart şi le-a băgat în cont pandurilor 1,5 milioane de euro.

6 – panduri au trecut de la Tg-Jiu în Ghencea în ultimii 3 ani: Stanca, Păcurar, Martinovic (toţi 3 pe sume nedezvăluite), Matei (650.000 euro), Chiricheş (700.000 euro) şi Pintilii (700.000 euro)

Vizualizări: 169

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: