Becali contraatacă la Nistor !

Gigi Becali nu renunţă cu una, cu două la Nistor! Patronul Stelei e convins că amicul său Marin Condescu a inventat oferta de la Malaga pentru a-i forţa mâna să pluseze la transferul mijlocaşului de 24 de ani! Condescu spune că spaniolii sunt gata sa plătească „mai mult de 1,5 milioane de euro” pentru Nistor, în timp ce Becali oferă doar 500 de mii plus Răduţ.

Pe lângă Nistor, Becali e convins că-l va aduce în Ghencea şi pe Viera, datorită impresarului jucătorului ivorian.

Dă asaltul la Nistor !

Afacerea Nistor se transformă pe zi ce trece într-o telenovelă. Condescu e convins că-l va vinde pe mijlocaş la Malaga pentru o sumă „mai mare de 1,5 milioane de euro”, după cum se exprimă şeful pandurilor. Nistor e însă febleţea lui Gigi Becali, iar patronul stelist e convins că-l va aduce în Ghencea pe mijlocaş. „Nici nu s-a auzit la Malaga de Nistor! Eu sunt dispus să plătesc 500.000 de euro şi să-l las acolo şi pe Răduţ. Am dat pe el 800.000 de euro, deci asta înseamnă că aş fi gata să dau 1,3 milioane pe Nistor, nu e o ofertă bună? Cum să dea Malaga 1,6 milioane pe Nistor? Poate de lei, nu de euro! Şi când batem palma pentru el, dau şi o jumătate de milion, datoria de la Chiricheş. O pot plăti oricând, dar sunt gata să o achit acum”, atacă Becali.

Steaua a plătit 700 de mii de euro pe Chiricheş, dar Pandurii mai are de primit 20 la sută dintr-un transfer ulterior sau 500 de mii de euro conform unei clauze din contract.

Îl acuză pe Condescu că e neserios !

Becali mai susţine că amicul Condescu trebuia să-i facă o vizită la Bucureşti pentru a negocia transferul lui Nistor, dar preşedintele pandurilor l-a lăsat pe latifundiar cu buza umflată. „Condescu era serios pe vremuri, dar văd că nu mai e. A promis că vine la Bucureşti, nu a venit. Văd că se face că plouă”, continuă Becali atacul.

6 – jucători au trecut din curtea pandurilor în cea a Stelei în ultimele 3 sezoane: Stanca, Martinovic, Păcurar, Matei, Chiricheş şi Pintilii, Becali plătind pe toţi aproximativ 2,5 milioane de euro

„Cu Becali am vorbit acum trei zile despre Nistor, ne-a făcut o ofertă oficială. I-am transmis că vom mai discuta la finalul sezonului. Dacă mergem în cupele europene, nu pleacă nimeni! Din contră, o să mai aducem jucători, în funcţie de ce are nevoie Pustai. Oricum, până la vară, Nistor trebuie să arate că este o soluţie bună pentru Steaua chiar în meciul contra lor.”                  Marin Condescu

Nistor vrea să bată Steaua !

Chiar dacă va ajunge sau nu la Steaua, Nistor e gata să-i încurce pe oamenii lui Reghecampf în duelul direct de vineri. „Mergem la Steaua să scoatem cât putem, un punct, poate chiar trei, să nu luăm bătaie. Vă daţi seama că e derby-ul campionatului, joacă locul 1 cu locul 2. Putem să-i batem, de ce nu? Steaua e Steaua, dar mi se pare  că sunt un pic obosiţi, sunt deja campioni, sperăm să facem o figură frumoasă”, spune mijlocaşul de 24 de ani care a reuşit să evite contra Bistriţei un cartonaş galben care l-ar fi făcut suspendat pentru meciul de vineri. 

1,25 – milioane de euro e cota de piaţă a lui Nistor conform site-urilor de specialitate. Nistor a marcat 5 goluri în acest sezon, la fel ca Maxim sau Răduţ

Vizualizări: 174

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: