Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Becali se uită la meciurile pandurilor de dragul lui Nistor

Patronul Stelei, Gigi Becali, se uită la meciurile celor de la Panduriidoar pentru a-l mai vedea pe Dan Nistor, jucător pe care şi-l doreşte la echipă."Dan Nistor îmi place, doar că mi-a zis MM că avem pe postul ăla încă patru şi că nu e cazul să mai luăm unul, dar nu spune că nu e bun. Dacă mai face două biciclete şi dă la poartă, îl transfer imediat. El dacă dădea gol cu Rapid acum era deja la Steaua. Mă uit la Pandurii doar ca să îl mai văd pe el şi pe Viera, dar pe ăla îl ştiu, îmi place şi el", a spus Gigi Becali la televiziunea sport.ro.

Steaua a început deja campania de achiziţii pentru sezonul viitor, prin transferul lui Nicolae Stanciu şi negocierile pentru Denis Alibec. Mihai Stoica a vorbit într-o conferinţă de presă despre planurile roş-albaştrilor în materie de achiziţii. "I-am cerut patronului un atacant. Ceilalţi doi jucători pe care i-a adus, sau urmează să-i aducă Gigi, sunt foarte buni. Stanciu şi Alibec, dacă va veni. Cei care vin la Steaua trebuie să treacă mai întâi de furcile caudine, adică eu şi Reghe. Cifrele nu-l recomandă pe Alibec ca un titular la Steaua. Dar la noi ar putea să explodeze. Iancu a marcat 6 goluri la Viitorul cam în aceleaşi număr de partide", a spus Stoica pentru gsp.ro.

Vizualizări: 111

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: