Bedivan, suspendat patru etape

Oficialii clubului Energia au aflat abia înaintea meciului cu Ştiinţa Bacău că secundul Mircea Bedivan este suspendat pentru patru etape după meciul din etapa trecută cu CSM Satu Mare. „Ne-au spus înainte de meci că nu va sta Bedivan pe bancă şi ne-au destabilizat. Aşa ceva este inadmisibil. Noi antrenorii suntem la mâna arbitrilor”, a spus ieri tehnicianul Energiei, rămas pe bancă fără secund şi fără să i se explice concret de ce acesta a fost suspendat.  „Cum e posibil ca după o discuţie contradictorie la autocar să facă raport şi să-l suspende patru etape fără să ne întrebe nimic? Noi nu am vrut să facem raport după meci pentru că au făcut multe greşeli de arbitraj, dar constat că am fost nişte dobitoci”, a răbufnit antrenorul.

Stângă s-a arătat dezamăgit şi de arbitrajul de la meciul cu Bacăul pe care l-a considerat de deplasare: „În deplasare pe noi ne fură de ne rup şi vin şi acasă să ne fure. La Satu Mare dacă nu jucam noi bine la cât ne-au furat pierdeam meciul”.

Alături de secundul Bedivan va sta în tribune şi jucătorul Savenco. Acesta a fost eliminat pentru lovirea unui adversar. „Cred că pe Savenco acest cartonaş roşu o să-l coste, am tot vorbit cu el să nu joace aşa de dur şi iată că a făcut un gest inconştient”, a mai spus Stângă de jucătorul care fiind recidivist ar putea primi mai mult de patru etape de suspendare.

Vizualizări: 87

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: