Belgher a rămas pe drumuri. I-au demolat casa

Fostul consilier de la Alimpeşti, Leonida Belgher, a rămas pe drumuri după ce i-au demolat casa pentru care a dus procese grele. Executorul judecătoresc a mers vineri cu o întreagă armată de muncitori. Supărat că îi distrug averea, Belgher a fost gata să sară la bătaie.

Fostul consilier spune că a cumpărat două case şi un grajd în anul 2005, dar nu şi pământul pe care erau amplasate. De aici a pornit totul, proprietarul a solicitat demolarea caselor construite pe terenul său, iar instanţa ia dat câştig de cauză. Cum fostul consilier avea datorii de 400 de milioane lei vechi la Finanţe, casele au fost sechestrate. Ca atare Leonida Belgher spune că demolarea caselor s-a efectuat ilegal dat fiind faptul că se aflau sub sechestru. Mai spune că, în hotărârea dată de judecători scrie că trebuie demolate două imobile pentru care nu există autorizaţie de construcţie, pe când casele sale au astfel de autorizaţie.

Belgher reclamă abuzuri

Muncitorii aduşi de executorul judecătoresc au lucrat de zor la demolarea caselor fostului consilier din Alimpeşti, Leonida Belgher. Supraveghetorul acţiunii de demolare a solicitat sprijinul a câţiva poliţişti pentru ca dărâmarea celor două case să se desfăşoare în condiţii de siguranţă. Belgher a făcut circ în faţa poliţiştilor şi a executorului judecătoresc. „Le-am cumpărat de la Zoopomicola. Am autorizaţie de construcţie la ele, cel care pretinde că este ternul lui a venit cu o hotărâre mincinoasă, a minţit că pe terenul lui nu există clădiri cu autorizaţie. Eu nu am ştiut că voi cumpăra doar casele, nu şi terenul. Deci nu trebuiau demolate şi mai ales pentru că Fiscul mi le-a confiscat pentru datoria pe care o am la ei, deci sunt ale statului“, a declarat Leonida Belgher. 

Administratorul terenului are altă versiune. „Punem în aplicare hotărârea judecătorească emisă de Curtea Supremă de Justiţie din România. Aceste case se demolează pentru că se află pe terenul altuia nu pentru că are sau nu autorizaţie de construcţie. El când a cumpărat ştia că sunt pe terenul altuia, că proprietarul doreşte demolarea”, a spus Aurelian Dârnu, administratorul terenului.

Galerie foto








Vizualizări: 241

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: