Apel către Dragnea, de la Gorj: Suntem sătui de scandal!

Sătui deja de tensiunile din PSD, social-democraţii îi cer lui Liviu Dragnea să intervină şi să tranşeze problema de la Gorj. Gabriel Giorgi este de părere că doar aşa s-ar putea linişti spiritele în partid mai ales că, la Târgu Jiu, PSD n-a mai organizat o şedinţă de luni de zile.

Social-democratul Gabriel Giorgi a avut şi un mesaj pentru colegii săi de la conducerea partidului. S-a săturat de scandaluri şi le reaminteşte că urmează alegeri grele pentru PSD, partid care a pierdut cele mai mari primării din judeţ. „Dacă ştiu că nu fac alegeri, să încheiem subiectul acesta, pentru că ne facem numai rău. Dacă fac alegeri, este foarte bine, pentru că se linişteşte treaba şi intră partidul pe cursul lui normal. Să se hotărască odată! Să nu mai stea să-şi dea în cap pe acolo pe sub masă. Nu e normal!”, a declarat Giorgi, la un post local de radio.

Giorgi este convins că doar conducerea centrală ar putea limpezi apele şi se declară nemulţumit de faptul că PSD nu s-a mai întrunit într-o şedinţă de luni bune: „Să fie responsabili şi cei de la Bucureşti. Noi suntem sătui de atâta scandal! Chiar nu poţi să iei o decizie? Ne-o însuşim toţi. Că nu suntem toţi de acord cu ea, asta este! Trebuie să vedem şi interesul partidului şi interesul cetăţenilor care îşi pun speranţa în noi. Trebuie să ieşim cu un candidat la Primăria Târgu Jiu. Cum naiba câştigăm primăriile Motru şi Târgu Jiu, dacă tot timpul noi stăm de alte prostii! Sunt luni de zile de când nu s-au organizat şedinţe”.

Pierderea ruşinoasă a alegerilor de la Târgu Jiu încă n-a fost uitată în PSD. Şi nici faptul că nimeni nu a plătit pentru asta. „Organizaţia PSD Târgu Jiu trebuia dizolvată, intrată în interimar cu Aurel Popescu până se făceau alegeri. Am avut un rezultat ruşinos. Sunt probleme şi trebuie să ne punem la aceeaşi masă”, a fost mesajul lui Giorgi.

Vizualizări: 1,474

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: