Belgher: Trebuie să aibă şi ţăranul un reprezentant în parlament

Leonida Belgher este decis să candideze la alegerile parlamentare, dacă USL nu îl susţine pentru postul de viceprimar la Alimpeşti. Belgher este consilier local UNPR şi face acum parte din USL, aşa că vrea postul deţinut acum de Gabriela Avram de la PP-DD.

Reporter: Aţi spus că veţi candida pe colegiul 6 împotriva lui Victor Ponta sau pe 2 împotriva lui Mihai Weber, partenerii dvs. din USL. De ce?

Leo Belgher: Dacă cei de la USL continuă parteneriatul cu PP-DD în detrimentul UNPR, nu am decât să candidez. Trebuie să aibă şi ţăranul român un reprezentant în parlament. Trebuie să avem şi noi curajul să ne implicăm.

Rep.: O campanie costă mult. Vă permiteţi?

L.B.: Se poate face campanie şi fără bani mulţi. Oamenii trebuie să înţeleagă că cei care dau mită electorală îi recuperează tot din banii lor. Eu am câţiva prieteni, o să mă sponsorizeze să fac nişte postere. În rest, merg din poartă în poartă şi vorbesc cu oamenii.

Rep.: De ce vreţi să ajungeţi în parlament?

L.B.: Am ţipat destul în judeţul Gorj şi nu m-a auzit nimeni. În parlament te aude Europa şi atunci poate se vor lua măsuri.

Rep.: Dacă veţi fi susţinut pentru viceprimar, renunţaţi la parlament.

L.B.: Da, acum UNPR a intrat în alianţă cu USL şi este normal să se refacă alianţele şi în consiliile locale.

Vizualizări: 160

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: