Bergodi a dezvăluit cât au durat negocierile cu Universitatea Craiova

Cristiano Bergodi a fost alesul conducerii clubului Universitatea Craiova, după ce Corneliu Papură şi-a depus demisia. Bergodi a semnat cu U Craiova până la finalul acestui sezon şi a dezvăluit că negocierile cu Mihai Rotaru s-au dsfăşurat rapid.

Antrenorul Cristiano Begodi a vorbit despre negocierile cu patronul Mihai Rotaru precizând că nu au durat mult timp pentru că a acceptat imediat.  "Am acceptat imediat. Din punct de vedere contractual ne-am înţeles imediat cu domnul Rotaru. M-au căutat şi în puţin timp am ales să vin la Craiova”, a spus Bergodi  care nu se aştepta să revină acum în România: „Credeam că s-a terminat anul competiţional cu experienţa de la Voluntari şi credeam că prin august-septembrie, când începe campioantul viitor, să am o şansă de a mă întoarce în România. Am aşteptări mari. Eu sper să le dau lor experienţa mea ca antrenor, am fost jucător. Consider că am un lot foarte bun şi vreau să transmit această experienţă şi ideile mele. În acest moment, nu se poate schimba sută la sută".

Tehnicianul italian este un obişnuit al fotbalului românesc. În 2005 a fost numit pe banca celor de la FC Naţional, iar performanţele la clubul din Cotroceni l-au adus în vizorul cluburilor importante din Liga 1. CFR Cluj, Rapid, Poli Iaşi şi FCSB sunt echipele pe care le-a mai pregătit Bergodi în România, până în 2009. În perioada 2010-2014, Bergodi a lipsit din fotbalul românesc, încercându-şi norocul în ţara natală, acolo unde le-a antrenat pe Modena, Pescara şi Brescia. În 2015 a revenit la Rapid şi ulterior la ASA Târgu Mureş. În 2018 a fost numit antrenor la FC Voluntari, pe care a salvat-o sezonul trecut de la retrogradare, însă în această stagiune lucrurile nu au mai mers, iar clubul din Ilfov l-a demis pe italian în pauza de iarnă. Un singur trofeu a câştigat Bergodi în România, Supercupa cu Rapid, în 2007.

Vizualizări: 697

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: