Bergodi nu e bine primit de suporterii Craiovei

Noul antrenor al Universităţii Craiova, Cristiano Bergodi, le-a transmis un mesaj de pace fanilor olteni. Suporterii s-au arătat nemulţumiţi pe reţelele de socializare de instalarea italianului pe banca Craiovei, dar acesta a avut doar cuvinte de laudă pentru fani.

Cristiano Bergodi este noul antrenor al echipei Universitatea Craiova, el semnând un contract valabil până în data de 30 iunie 2021. "Fiindcă vine din Cetatea Eternă în Cetatea Banilor, putem spune: Habemus antrenor! Dacă ne uităm în urmă, Ştiinţa a avut compatibilitate cu şcoala de antrenori italiană, aşa că Cristiano Bergodi are toate şansele să scrie istorie în „vulcanul” alb-albastru. Simbolul lui Lazio, pentru care a jucat 7 sezoane, a semnat cu Ştiinţa un contract valabil până în data de 30 iunie 2021. Bun venit, Mister şi adu-ne trofee!", a anunţat oficial clubul craiovean.

Demis iarna trecută de la FC Voluntari, echipă pe care a lăsat-o pe ultimul loc, tehnicianul italian şi-a găsit un nou angajament, dar fanii noii sale echipe nu l-au primit cu braţele deschise. Unii sunt iritaţi de faptul că Bergodi a pregătit echipe fără mai pretenţii, precum Voluntari, Iaşi, ASA, şi nu mai iau în calcul experienţele lui Bergodi la FCSB, CFR, Rapid, ori faptul că a antrenat în Serie A. Ca şi comparaţie, Nicolo Napoli nu a antrenat nici măcar în Serie C1, în timp ce Mangia, în Serie A a fost doar interimar la Palermo. „N-are niciun trofeu câştigat în 17 ani de carieră” constată câţiva fani.

Instalat deja oficial la Craiova, italianul are însă doar cuvinte de laudă pentru club şi fani. "Ion Oblemenco e foarte frumos şi e normal că se simte miros important al unei echipe în genul uneia din Serie A. Sunt condiţii foarte bune, e organizare. Pentru fiecare jucător, antrenor, când joacă cu Craiova e foarte important. Suporterii au împins mereu jucătorii din spate. Suporterii sunt şi exigenţi, e normal, te pot şi critica", a declarat Cristiano Bergodi.

Tehnicianul italian este un obişnuit al fotbalului românesc. În 2005 a fost numit pe banca celor de la FC Naţional, iar performanţele la clubul din Cotroceni l-au adus în vizorul cluburilor importante din Liga 1. CFR Cluj, Rapid, Poli Iaşi şi FCSB sunt echipele pe care le-a mai pregătit Bergodi în România, până în 2009.

Vizualizări: 787

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: