Portarul Craiovei a revenit în România dar a intrat în carantină

Mirko Pigliacelli, portarul Universităţii Craiova, a avut parte de o revenire cu peripeții în România. Acesta a parcurs 7.000 de kilometri în care a avut numeroase aventuri mergând cu un taxi, 3 avioane, un autobuz și 4 ambulanțe.

Mirko Pigliacelli era singurul jucător al Craiovei care nu ajunsese încă în România. Portarul italian a fost în cele din urmă „repatriat”, după o călătorie plină de peripeții. Pigliacelli a trebuit să folosească mai multe zboruri cu escală, întâmpinând pe aeroporturile din Frankfurt și Lisabona rigorile existente în prezent din cauza pandemiei de coronavirus.

„După 40 de zile de carantină, un taxi, trei avioane, un autobuz, patru ambulanțe și 39 de ore de călătorit, am reușit, într-un final, să ajung la destinație, dar trebuie să intru în carantină. Acum, am nevoie de somn”, a scris Mirko Pigliacelli pe contul său de Instagram.

Mirko Pigliacelli va intra în carantină timp de 14 zile, așa cum prevăd măsurile autorităților. După cele două săptămâni, va reveni la antrenamentele conduse de noul antrenor Cristiano Bergodi.

Vizualizări: 604

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: