Bergodi are gânduri mari la Craiova, vrea titlul

Universitatea Craiova are un nou antrenor, care promite să aducă titlul în Bănie. Cristiano Bergodi a spus, în primele declaraţii făcute din funcția de antrenor al Craiovei, că se gândeşte să ia titlul în acest sezon.

Antrenorul italian are ambiții mari şi se gândește serios la câștigarea titlului, lucru pe care oltenii nu l-au mai realizat din sezonul 1990/1991. „Am venit să jucăm pentru titlu. Suntem la numai 4 puncte de CFR Cluj, e normal să ne gândim la titlu. Se poate lupta, e un mini-campionat de 8 meciuri, trebuie să dăm 100% pentru a ne apropia de CFR. Îi cunosc foarte bine pe jucători şi pe cei care au venit cu Piţurcă, şi pe cei care au venit în pauza de iarnă. Domnul Papură a făcut o treabă foarte bună şi atunci încercăm să continuăm şi am aşteptări mari de la jucători”, a dezvăluit Bergodi într-o discuție pe pagina oficială de Facebook a Universității Craiova.

Ultima dată antrenor la FC Voluntari, Bergodi a vorbit și despre lotul pe care-l va avea sub comanda sa la Craiova, ținând să laude jucătorii formației alb-albastre: „Cunosc foarte bine lotul Craiovei. Pe Cosic, de exemplu, l-am avut ca jucător la Pescara, în Serie A. E un lot foarte bun, cu jucători de calitate, e normal să te gândești pozitiv, e un grup foarte bun. Am așteptări foarte mari de la jucători”.

În acest sezon de Liga 1, Cristiano Bergodi s-a mai aflat pe banca tehnică a clubului FC Voluntari, de unde a plecat la începutul acestui an. În cele 49 de meciuri în care a condus formația ilfoveană, italianul a obținut 10 victorii, 14 egaluri, fiind învins de 25 de ori.

Vizualizări: 523

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: