Bianca Ionescu şi Amalia Antoniu, la Balul „Elvira Godeanu”

Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” va organiza şi anul acesta un bal de zile mari, anunţă directorul teatrului Marian Negrescu. Nume sonore ale Teatrului Naţional de Operetă „Ion Dacian” din Bucureşti vor fi prezente la Târgu Jiu în data de 18 decembrie atunci când va fi organizată cea de-a două ediţie. Bianca Ionescu, Amalia Antoniu şi Toni Zidaru vor încânta publicul de la Târgu Jiu.

Directorul teatrului „Elvira Godeanu”, Marian Negrescu, spune că publicul târgujian va beneficia şi de această dată de un spectacol fascinant în apropierea sărbătorilor de iarnă. Vor fi prezenţi la Târgu Jiu Bianca Ionescu, Amalia Antoniu şi Toni Zidaru, toţi trei primi solişti ai Teatrului Naţional de Operetă „Ion Dacian” din Bucureşti. „Aceştia vor avea un program de aproximativ 90 de minute, recitalul cuprinzând operă, canţonete şi valsuri iar în ceea ce ne priveşte, ca şi anul trecut, spectacolul va debuta cu actorii teatrului care vor dansa cu persoanele din public. O să fie prezenţi şi doi sau trei copii, interpreţi de muzică uşoară pe care ne dorim să-i promovăm”, a declarat Marian Negrescu.

Preţul biletului, la jumătate faţă de anul trecut

O noutate faţă de anul trecut este chiar preţul biletului. Dacă anul trecut iubitorii de spectacol din Târgu Jiu au trebuit să scoată din buzunare câte 100 de lei pentru un bilet, anul acesta costul s-a redus la jumătate. „Preţul unui bilet va fi de 50 de lei, jumătate faţă de anul trecut însă calitatea spectacolului va fi la fel dacă nu mai mare ca anul trecut. Biletele vor fi scoase la vânzare pe 21 noiembrie”, a adăugat Marian Negrescu, directorul Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu”.

Vizualizări: 153

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: