Biciclist accidentat mortal la Vlăduleni

Sfârşit tragic pentru un bărbat din Gorj, care s-a grăbit să treacă strada moment în care a intrat în plin într-o maşină. Acesta se grăbea să ajungă la soţia sa aflată pe câmp, la cules de porumbi. Din nefericire, bărbatul de 53 de ani şi-a pierdut viaţa pe loc.

Accidentul s-a produs la Vlăduleni, pe DE 79. Constantin Gâlcescu venise acasă de pe câmp pentru doar câteva minute şi urma să se întoarcă în lanul de porumbi pentru a-şi termina treaba. Din păcate pentru el, nu a apucat nici să îşi termine treaba şi nici să îşi mai vadă soţia pentru ultima dată. „Eu îl lăsai acasă ca să fiarbă lăturile la porci şi mă dusei să tai cocenii la Moi, că avem un loc acolo. El vru să vină după mine şi uite ce făcu. Nici nu ştiu exact ce se întâmplă, îmi dădură vecinii telefon că îl lovi o maşină şi muri”, a spus soţia decedatului, imediat după producerea evenimentului rutier. Atunci când l-a jelit la căpătâi, Maria Gâlcescu a lăsat să se afle şi un coşmar pe care decedatul îl avusese în noaptea precedentă. „Omule ai spus tu că ai visat urât azi noapte, ce căutaşi în drum omul, că pleci şi mă laşi”, a bocit femeia, fără să spună în ce a constat coşmarul soţului său.

          Accidentul s-a produs în condiţiile în care strada era liberă şi vizibilitatea era bună, localnicii auzind doar bufnitura din urma impactului. „A ieşit cu bicicleta de acasă, avea un sac pe ea şi venea maşina încărcată cu saci din partea aia, dinspre Craiova. S-a auzit bufnitura şi atunci au strigat oamenii şi la mine să aduc o lumânare că pe Costel îl călcă maşina şi moare fără lumină la cap. Era lovit rău, pe loc a murit”, spune Maria Haciuca, unul dintre martori. Primele cercetări ale poliţiştilor arată fără doar şi poate că vina pentru nenorocirea respectivă îi aparţine în exclusivitate biciclistului. „Accidentul s-a produs pe fondul neasigurării corespunzătoare a unui biciclist pe drumul european, fiind lovit în plin de un autoturism care circula regulamentar. Cercetările continuă pentru a stabili condiţiile exacte în care s-a produs evenimentul rutier. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest şi rezultatul a fost negativ”, spune inspectorul principal Daniel Săvulescu, de la Poliţia Rutieră Gorj.

Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru a fi stabilite cauzele exacte ale decesului.

Vizualizări: 123

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: